torsdag 17 september 2009

Vad säger du om detta? Vaccination eller ej.

En av USA:s "hälsogurur", Dr Mercola, menar att man INTE ska ta influensa-vaccinet och att hela pandemi-grejen är en medial överdrift som sprider rädsla och panik, något som i sig är ohälsosamt. Enligt Mercola har färre än vanligt dött influensan i år, inklusive svininfluensan, än förra året. Se gärna videon ovan - här ger han talar han om vikten att inte låta rädsla gripa tag i en och dessutom ger han en mängd förslag för vad man bör göra för att stärka sitt immunförsvar OM man ändå behöver/tvingas ta vaccinet, som inte är färdigtestat.

Mer här.

- Vad tänker du om det Mercola säger och om vaccinationen? Tänker du vaccinera dig? Själv har jag inte bestämt mig...

1 kommentar:

Anonym sa...

Anledningen till att färre dött av influensa i år är att paniken om svininfluensan gjort att folk äntligen börjat använda handsprit även hemma. Tror vi kommer att se mindre fall av vinterkräksjuka också pga det. Men det återstår att se!
Vet inte vad jag tror in svininfluensan, men uppmanar folk att vaccinera sig för att förhindra en pandemi. För övrigt ska man alltid jobba för att stärka sitt immunförsvar, inte bara för svininfluensans skull utan för alla andra virus o bakterier som hotar. Sorry för ett brutalt intåg i din blogg, men jag tyckte det var intressant:)