tisdag 2 juni 2009

Med Gud är allt möjligt

"Din tragedi blir din triumf."
Okänd predikant

När livets tragedier omsluter oss och det enda vi ser är brunnens botten, så är det inte helt enkelt att hålla fast vid hoppet. Men där, i brunnen, behöver vi minnas att inget är omöjligt för Gud. Han kan alltid vända varje situation, varje relation, varje omständighet till att bli en välsignelse i våra liv - om vi låter honom göra det. När vi lämnar vår brist i hans hand, så ger han sin rikedom i vår. När vi lämnar vår tragedi vid hans hjärta, så ger han sitt hjärta in i vår tragedi. För Gud är allt möjligt och allt är möjligt för den som tror.

Det finns alltid ett hopp och en framtid! Även när det inte känns så. Gud har nämligen den fantastiska förmågan att konvertera varje brunn i våra liv till att bli en språngbräda för upprättelse! För du är älskad...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant! Gud är alltid trofast, och de svårigheter och prövningar som vår fiende vill knäcka oss med använder Gud som verktyg för att slipa oss och forma oss till att bli allt mer lika Kristus - så samverkar allt till det bästa för den som håller blicken på honom!
David

Erica @ toliveforchrist sa...

Håller helt med dig! Jättebra blogg förresten! :)

Bibi sa...

Amen, David! Ja, han är en verklig livskonstnär!:)

Erica! TACK för de värmande orden! Roligt att få respons på det man skriver...

Klem, som de säger i Norge!:)