onsdag 20 maj 2009

Helgens tips - seminarium på webben


Helgens tips är att se på Ulf Ekmans årliga vårseminarium på webben (om du inte kan vara där live, förståss!). Läs mer om seminariet, som i år har temat "Profetians ande - vägleder dig i livet". Främst är det förmiddagar och kvällar som gäller - mötena sänds live, men kan även ses senare.

4 kommentarer:

Aneht sa...

Hej Bibi! Står inget om vem du är?
Jag kollade din blog här lite och tyckte om den. Tänkte länka till dig, om det är okej?

Bibi sa...

Tack så hjärtligt:) Om du kikar i högra spalten längst ned på bloggen så hittar du lite om mig. Kanske lite väl långt ned... Får fundera på om jag bör flytta upp det. Vi får la se;)

Går jättebra att länka! Bara roligt - och hedrande.

aneht sa...

Ja, vad bra. De har gjort om allt på aftonbladets blogg så jag måste lägga in alla länkar mm som jag hade igen. Ska göra det det närmasta dagarna.
Jag ser inget där det står om dig?
När man kommer till sista? länken i bloggarkivet, ''flickaborter'' så försvinner den och nedanför längre ner ser jag bara Rss för kommentarer o inlägg. Okej, när jag klickade på ditt namn i kommentarer så såg jag din profil.
Bara lite nyfiken....Ha det gott!

Bibi sa...

Ah - lycka till med länkandet!:)

Flyttade upp min "press" en bit. Står så här:

"Bakom den här lilla bloggen hittar du en kristen på väg, som vill leva med och för Gud och som har en önskan att påverka sin omgivning positivt. Uppskattar tanke och reflektion, men även omtanke och konkret handling. Kan nog i övrigt beskrivas som en kreativ och social person med glimten i ögat och med starka värderingar."