onsdag 27 maj 2009

*suck*

Sverige. Igår. Världens första öppet lesbiska biskop röstas fram. Undrar hur hon och de som röstade igenom henne läser Romarbrevet 1 eller 1 Korintierbrevet 1.

"De bytte ut Guds sanning mot lögnen och tog sig för att dyrka och tjäna det skapade i stället för Skaparen, han som är välsignad i evigheter, amen. Därför utlämnade Gud dem till skamliga lidelser. Deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män bedrev otukt med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse. Och eftersom de inte ansåg det vara något värt att ha kunskap om Gud, utlämnade Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag, så att de gjorde sådant som är mot naturen." (Rom 1:25-28) "Vet ni inte att inga orättfärdiga skall få ärva Guds rike? Bedra inte er själva! Varken otuktiga eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller de som låter sig utnyttjas för sådant" (1 Kor 1:6)

– Gud välsigne dig, sade biskop Caroline Krook till Eva Brunne, sen hon gett henne röstsiffrorna. Vad Gud själv sa om det hela var en annan femma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Världens första homobiskop
Ett böneämne
säger nalle

Mikaela G sa...

Helt sjukt är de ända jag kan säga... men Gud har sagt detta. Det visar bara att tiden är nära. Jesus kommer snart!!!